Nieuwsberichten

  • Werkzaamheden Coeswaarde na decemberdrukte

    22 oktober 2024

    Na signalen van ondernemers, de organisatoren van Winter Village en Bijzonder Laren heeft de gemeente Laren opnieuw gekeken naar de werkzaamheden aan de vijver op de Brink in het kader van Laren Regenklaar. Deze werkzaamheden zouden aanzienlijke impact hebben op bezoekers en ondernemers als ze zouden starten in november, zoals oorspronkelijk de bedoeling.

  • Week van de mantelzorg

    21 oktober 2024

    Op 10 november 2024 is het de Dag van de Mantelzorg. Bent u mantelzorger en woont u in Huizen, Blaricum, Eemnes of Laren? Dan nodigen we u van harte uit om deel te nemen. De Week van de Mantelzorg is van 10 tot en met 16 november. Zet het in uw agenda en deel het met bekende mantelzorgers.

  • Laatste buurtbezoek van dit jaar

    Op woensdag 16 oktober was alweer het laatste buurtbezoek van dit jaar. Met het heerlijke zachte herfstweer en grote opkomst was het een groot succes!

  • Voorkom overlast: Snoei uw hagen op tijd

    11 oktober 2024

    In onze gemeente zien we veel groen, wat natuurlijk prachtig is. Maar heeft u uw heg wel tot de erfgrens gesnoeid? Hagen en struiken mogen namelijk niet over de openbare weg hangen. Dit kan voor overlast en gevaarlijke situaties zorgen. Overhangende takken kunnen het zicht flink belemmeren, wat gevaarlijk is voor verkeersdeelnemers.