Nieuwsberichten

 • Informatieavond nieuwbouwlocaties Laren

  21 juni 2024

  Gisteravond was de informatiebijeenkomst over voorgestelde nieuwbouwlocaties in het Brinkhuis in Laren. De gemeente wil graag uw mening over verschillende locaties die gister besproken zijn.

 • Verkeersmaatregelen door Sint Jansprocessie

  20 juni 2024

  Op zondag 23 juni vindt de Sint Jansprocessie plaats. Kort voordat de processie er langs komt wordt het verkeer even stilgelegd. Tijdens de op- en afbouw van de erepoorten worden er op 20, 21 en 24 juni verkeersmaatregelen getroffen, waaronder tijdelijke wegafsluitingen.

 • Onderhoudswerkzaamheden A27; 1 t/m 3 juli

  20 juni 2024

  Rijkswaterstaat voert van 1 juli t/m 3 juli tussen 21.00 en 05.00 uur onderhoud uit aan de A27 tussen knooppunt Eemnes en aansluiting 36 Almere-Haven.

 • Onderhoudswerkzaamheden A27/A1 in 6 nachten; 17 juni tot 26 juni

  17 juni 2024

  Van maandag 17 juni tot en met woensdag 26 juni voert Rijkswaterstaat in 6 avonden en nachten onderhoud uit aan de A27 en A1 rond knooppunt Eemnes. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingen en extra reistijd tot 30 minuten. Geadviseerd wordt om de omleidingsroutes op de borden langs en boven de weg te volgen.

 • Succesvol buurtbezoek aan de Ruiterweg

  12 juni 2024

  Het buurtbezoek aan de Ruiterweg afgelopen vrijdag was een groot succes. Na een regenachtige ochtend brak de zon door, waardoor iedereen kon genieten van heerlijke koffie en goed weer.

 • Lisa van Veenendaal jongste stemmer uit Laren!

  06 juni 2024

  Lisa van Veenendaal werd vanmorgen verrast en gefeliciteerd door burgemeester Nanning Mol. Lisa is de jongste stemmer uit Laren. Zij is vandaag jarig en 18 jaar geworden. Dat betekent dat ze vandaag voor het eerst naar de stembus mocht!

 • Omgevingstour II: denk mee over verkeer en parkeren in het centrum van Laren

  24 mei 2024

  Wat zijn de beste manieren om een veilig en aangenaam dorpshart te realiseren? Minder parkeerplaatsen op de Brink? Meer ruimte voor fietsen, wandelen en groen? Minder doorgaand verkeer door het instellen van eenrichtingsverkeer of een knip? Minder verkeersgeluid door andere bestrating?

 • Vraag op tijd een nieuw paspoort of identiteitskaart aan

  29 april 2024

  De wachttijden voor het aanvragen van een nieuw paspoort en ID-kaart lopen op. In de periode vóór de zomervakantie verwachten we een piek. Vraag daarom ruim op tijd een nieuw paspoort of identiteitskaart aan.