Onderhoud aan viaduct Rijksweg West

Vanaf 29 april 2019 voert de gemeente groot onderhoud uit aan het viaduct over Rijksweg West. Autoverkeer kan hierdoor gedurende bepaalde periodes verkeershinder ondervinden op de Hilversumseweg. Het viaduct is tijdens de werkzaamheden in zijn geheel afgesloten. De werkzaamheden duren tot begin juni.

Het viaduct zelf is al sinds vorig jaar afgesloten voor autoverkeer en vrachtverkeer. Vanaf 29 april 2019 is het viaduct ook afgesloten voor fietsverkeer. Fietsers worden omgeleid.

Planning afsluiting Hilversumseweg

Voor de werkzaamheden aan het viaduct wordt de Hilversumseweg steeds in 1 richting tijdelijk afgesloten. Tijdens de werkzaamheden worden er borden geplaatst voor omleidingsroutes.

Afsluiting Hilversumseweg in mei en juni:
De rijbaan in de richting Hilversum – Laren is gedurende de periode 13 - 5 t/m 17 - 5 (tot 13.00 uur) afgesloten.
De rijbaan in de richting van Hilversum - Laren is gedurende de periode 27 - 5 t/m 29 - 5 afgesloten.
Gedurende het Hemelvaartsweekend zijn er geen wegwerkzaamheden en zijn beide rijbanen open.
De rijbaan in de richting Laren – Hilversum is gedurende de periode 4 - 6 t/m 7 - 6 afgesloten.

De weg is tijdens de genoemde periodes overdag, s ’avonds en in de weekenden afgesloten. In verband met de veiligheid zijn gedurende alle wegafsluitingen verkeersregelaars aanwezig.
De werkzaamheden aan het viaduct omvatten betonreparaties, herstel van leuningen en wegdek en het verwijderen van graffiti.

Contact

Voor vragen over de werkzaamheden of over de planning kunt u contact opnemen met Henk Peters van Ton telnr: 06 - 22 95 73 01 of e-mail: h.petersvanton@inframeer.nl

Documenten