Buurtbezoeken

De wethouders van Laren bezoeken elke maand een van de buurten van Laren. Ze komen kennismaken met de buurt en horen graag wat er goed gaat en wat beter kan. Van elk buurtbezoek is hieronder een kort overzicht te vinden van onderwerpen die zijn besproken. Binnen de organisatie worden deze onderwerpen waar nodig verder opgepakt.

Hut van Mie buurt

Jan van Midden en Frits Westerkamp bezoek Hut van Mie Jan van Midden en Frits Westerkamp bezoek Hut van Mie -

Wethouders Jan van Midden en Frits Westerkamp bezochten op woensdag 7 juni de buurt Hut van Mie. Onderwerpen die aan bod kwamen zijn onder andere achterstallig onderhoud en de bomen op het Jean Landrehof, hardrijden op de Torenlaan en het ophalen van groenafval.

Zwarte Berg buurt

Buurtbezoek Zwarte Berg wethouders Buurtbezoek Zwarte Berg wethouders02

Wethouders Jan van Midden en Flip de Groot bezochten op vrijdag 12 mei de buurt Zwarte Berg. Onderwerpen die aan bod kwamen zijn onder andere parkeren, het zelfbeheer van groen, gaten in het wegdek van wegen en overhangend groen. 

Westerheide buurt

210423 Buurtbezoek Jan van Midden en Frits Westerkamp april 210423 Buurtbezoek Jan van Midden en Frits Westerkamp april 2

Wethouders Jan van Midden en Frits Westerkamp bezochten op vrijdag 21 april de Westerheide buurt. Onderwerpen die aan bod kwamen zijn onder andere de timing van de bladcampagne, groenonderhoud, wegdek van diverse wegen, het ophalen van het afval,  de recente werkzaamheden van Laren Regenklaar en wensen voor het aanpassen van de situatie van de A1 en de Hilversumseweg. 

Vredelaan en omgeving

170323-buurtgesprek-met-wethouder-02 170323-buurtgesprek-met-wethouder-09

Wethouder Jan van Midden bezocht op vrijdag 17 maart 2023 de Vredelaan en omgeving. Onderwerpen die aan bod kwamen zijn onder andere de timing van de bladcampagne, groenonderhoud, het ontbreken van een afvalbak voor hondenpoep met plastic zakjes, zorgen over snelheid waarmee over de Vredelaan gereden wordt, de plannen voor de mogelijke bouw van een knarrenhof (percelen tussen Vredelaan en snelweg), dode bomen in Verlengde Engweg, wateroverlast op Vredelaan en de matige kwaliteit van het wegdek van de Langsakker en enkele straten richting de hei.

Wevers- en erfgooiersbuurt      

080323-buurtbezoek-jan-van-midden04 080323-buurtbezoek-jan-van-midden10

Wethouder Jan van Midden bezocht op woensdag 8 maart 2023 de Wevers- en Erfgooiersbuurt. Onderwerpen die aan bod kwamen zijn onder andere het groenonderhoud, overhangend groen op stoepen en in brandgangen achter woningen, het ontbreken van een budhalte in de buurt, openbaar vervoer naar de nieuwe ziekenhuislocatie, de erfgooierswoningen en laagspanningshuisjes van Liander.