Nieuws

 • Hector Treublaan

  Maandag 2 september start de gemeente met de reconstructie van de Hector Treublaan.
  Tijdens deze werkzaamheden wordt het riool vervangen, maatregelen genomen voor het infiltreren van regenwater in de bodem en de rijbaan van de Hector Treublaan bestraat met gebakken stenen.

 • Eemnesserweg oversteekplaatsen

  Maandag 2 september start de gemeente met de werkzaamheden aan de rijbaan en oversteekplaats nabij Johanneshoven aan de Eemnesserweg.
  De uit te voeren werkzaamheden zijn het herstellen van de rijbaan en het verbeteren van de oversteekbaarheid van de Eemnesserweg.

 • Nederlandse nationaliteit voor 3 inwoners

  Op dinsdag 20 augustus 2019 kregen meneer Jianu (uit Roemenië), mevrouw Sobreira Barrigas van der Zwaan (uit Portugal) en mevrouw Ribeiro Freitas (uit Brazilië) de Nederlandse nationaliteit.

 • 24 september: informatieavond herinrichting de Brink

  Op dinsdag 24 september vanaf 19.00 uur vindt er een 2e informatieavond plaats over de mogelijke herinrichting van de Brink.

 • Niet tevreden over onze dienstverlening? Laat het weten

  De gemeente ontvangt soms signalen dat inwoners niet tevreden zijn over de dienstverlening. Bijvoorbeeld over de manier waarop inwoners door een medewerker van de gemeente zijn behandeld. Of u krijgt geen reactie van ons. Als u een klacht heeft dan kunt dit bij ons melden en kunnen wij ermee aan de slag.