Nieuws

 • Ik kom graag kennismaken

  Maandag 30 september ben ik geïnstalleerd als uw nieuwe burgemeester. Daar ben ik erg trots op! Ik wil graag kennismaken met veel inwoners van Laren en ons prachtige dorp goed leren kennen.

 • Erepenning voor Stichting Oude Landbouwgewassen Laren

  Donderdagavond 3 oktober 2019 reikte burgemeester Nanning Mol de gemeentelijke erepenning uit aan Stichting Oude Landbouwgewassen Laren (SOLL). De penning werd uitgereikt tijdens de viering van het 25-jarig jubileum van Stichting Oude Landbouwgewassen Laren.

 • Inloopavond reconstructie Vredelaan op 15 oktober

  Op 15 oktober organiseert de gemeente een inloopavond over de reconstructie van de Vredelaan. In de Laarder Courant de BEL van 18 september jl. stond dat de inloopavond op 10 oktober plaatsvindt. Deze datum is onjuist. De avond is op 15 oktober 2019. Direct omwonenden ontvangen een uitnodiging voor de avond met nadere informatie.

 • Mantelzorgondersteuning

  Carla Resing is sociaal werker bij Versa Welzijn. In haar werk komt zij ook veel in contact met mantelzorgers. Wij vroegen haar naar mantelzorg en mantelzorgondersteuning.

 • Burgemeester Mol geïnstalleerd

  De heer Nanning Mol is geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van Laren. Dit gebeurde tijdens een buitengewone vergadering van de gemeenteraad op 30 september 2019.