Zoekresultaten

2386 resultaten voor ‘’

 • College stelt voor om naar Brinkhuis te verhuizen

  Het gemeentebestuur investeert in een zelfstandig en toekomstbestendig Laren. Het is belangrijk dat inwoners ook in de toekomst in hun eigen dorp terecht kunnen voor goede voorzieningen. Daarom stelt het college voor om zoveel mogelijk taken te bundelen in het Brinkhuis. Zo kan het Brinkhuis een plek voor ontmoeting en ontplooiing worden voor alle inwoners, jong en oud.

  Ook stelt het college voor om de burgemeester, wethouders, bestuursondersteuning en griffie te verhuizen naar het Brinkhuis. Daarnaast zal de gemeenteraad moeten besluiten waar de commissie- en raadsvergaderingen gaan plaatsvinden. Het college stelt voor het Raadhuis aan de Eemnesserweg te verkopen.

 • Nieuwe verkeerscampagne richt zich op snelheidsovertreders

  De gemeente Laren is donderdag 9 september 2021 gestart met een verkeerscampagne om aandacht te vragen voor de maximumsnelheid in het dorp.

 • Echtpaar Wallenburg 60 jaar getrouwd

  Locoburgemeester Peter Calis bracht maandag 13 september 2021 een felicitatiebezoek aan Henk en Annemarie Wallenburg, vanwege hun 60-jarig huwelijksjubileum.

 • De vrijwilligersavond gaat dit jaar door!

  De gemeente Laren is erg blij met de inzet van vrijwilligers voor de Larense gemeenschap. Zeker tijdens deze afgelopen periode zijn zij onmisbaar in de samenleving en in onze gemeente. Om deze waardering te tonen, organiseert de gemeente in samenwerking met Versa Welzijn de vrijwilligersavond.

 • Boomspiegels: hoe en wat?

  U heeft er vast één in uw buurt: een boomspiegel. Dat is een stukje grond rond een boom in de stoep. De meeste boomspiegels zijn nu kaal, zonder planten en bloemen. Wat als dat nu zou veranderen in een bloemenfestijn voor bijen en vlinders?

 • Archief collegebesluiten 2021

  De collegebesluitenlijsten van 2021 kunt u op deze pagina teruglezen.

 • Collegebesluitenlijst 7 september 2021 15 september 2021, pdf, 234kB

 • Burgemeester en wethouders

 • Echtpaar Dorrestijn - Schoevaart 60 jaar getrouwd

  Burgemeester Nanning Mol bracht zondag 19 september 2021 een felicitatiebezoek aan echtpaar Dorrestijn - Schoevaart, vanwege hun 60-jarig huwelijksjubileum.

 • Laren Regenklaar 20 september 2021

  Het regent steeds vaker heel hard. Extreme regenbuien geven grote druk op riool. Riool is om afvalwater af te voeren, niet voor de afvoer van schoon regenwater. De gemeente werkt eraan om zo min mogelijk regenwater in het riool op te vangen. Daar is ook hulp van woningeigenaren voor nodig. Er is een aparte website waar veel informatie te vinden is over projecten die nu in uitvoering zijn.

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina