Maatregelen vanwege coronavirus

  • Op dit moment is het alleen mogelijk om online een afspraak in te plannen voor geboorten en overlijden. Voor overige diensten, die niet kunnen worden uitgesteld, kunt u contact opnemen met 14 035. Wij maken dan samen met u een afspraak.
  • Voor zelfstandigen en ondernemers is op deze pagina meer informatie te vinden. Staat uw vraag er niet bij, mail dan naar zelfstandigenloket@hilversum.nl. Dan wordt u het snelste geholpen.
  • Lees verder over onze aangepaste dienstverlening

Lees actuele informatie en maatregelen over het coronavirus.

Corona

Fotocarrousel corona

Nieuws

(Accordion ingeklapt)

De voorzitter van Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek heeft op 26 maart 2020 besloten tot een Noodverordening. Dit naar aanleiding van de aanvullende maatregelen die het kabinet op maandag 23 ma...
Lees meer over '26 maart 20.00 uur: Noodverordening Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek'

(Accordion ingeklapt)

In verband met het coronavirus gelden er gewijzigde openingstijden van het BEL-kantoor. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.30 – 12.30 uur. ´s Middags zijn wij gesl...
Lees meer over '26 maart 08.30 uur: Gewijzigde openingstijden BEL-kantoor'

(Accordion ingeklapt)

Het besluit om de markten open te houden is in regioverband genomen. De markten gaan door omdat zij voor een belangrijk deel levensmiddelen verkopen.
Lees meer over '25 maart 22.00 uur: De weekmarkt in Laren gaat vrijdag door'

(Accordion ingeklapt)

Woensdag 25 maart 2020 heeft de gemeente via de ondernemersverenigingen aan ondernemers een brief gestuurd over beschikbare regelingen. Lees verder voor de inhoud van de brief.
Lees meer over '25 maart 17.00 uur: Bericht aan ondernemers'

(Accordion ingeklapt)

Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus zijn we aan huis gebonden en zijn verpleeghuizen gesloten voor bezoekers. Dat zorgt ervoor dat veel mensen minder contact hebben met anderen. 
Lees meer over '24 maart 14.30 uur: Weinig contact deze periode? Lees hier tips!'