Wethouder neemt eerste Art Magazine Atelierroute in ontvangst

Wethouder Karin van Hunnik nam 15 mei het eerste exemplaar van het Art Magazine van de 14e Atelierroute Laren in ontvangst uit handen van Marlinda Renes van stichting Atelierroute Laren.

Zaterdag 25 en zondag 26 mei kunnen kunstliefhebbers hun hart weer ophalen in Laren. Dan stellen de Larense kunstenaars hun werken tentoon. Maar liefst 64 kunstenaars doen dit jaar mee.

In het Art Magazine komen de kunstenaars kort aan bod. Er is een veelkleurigheid aan kunstenaars. Er zijn schilders, beeldhouwers, keramisten, fotografen en nog veel meer. Iedereen wordt uitgenodigd om de atelierroute af te leggen. De Art Magazines worden deze week huis-aan-huis verspreid in Laren en zijn ook verkrijgbaar in het Brinkhuis. De wethouder prees het bestuur van de Stichting Atelierroute Laren die alweer de 14e editie organiseerde. Tijdens de bijeenkomst vond ook een kunstquiz plaats. De prijs was een prachtige zeefdruk van Eugène Brands. Ook is er komend weekend een expositie van de kunstenaar Margreet Fontijn en van werk van haar leerlingen bij Ons Genoegen. Neem er vooral een kijkje! Meer informatie is te vinden op www.atelierroutelaren.nl

Marlinda Renes geeft het magazine aan wethouder Karin van Hunnik