Werkzaamheden aan Hilversumseweg (N525) tussen Hilversum en Laren

Door werkzaamheden aan de kruising Westerheide/ Oude Postweg (bij La Place) is het van maandag 22 augustus tot vrijdag 4 november niet mogelijk om over de Hilversumseweg van Hilversum naar Laren te rijden.

La Place Laren

De rijrichting van Laren naar Hilversum blijft wel open. De ov-bussen, nooddiensten en fietsers kunnen tijdens de werkzaamheden in beide richtingen blijven rijden. Zij worden ter plaatse langs de werkzaamheden geleid.

Het kruispunt Westerheide/ Oude Postweg wordt ingericht als verkeersplein waarbij het doorgaand verkeer genoodzaakt is om langzaam te rijden. Hierdoor, en door de duidelijke oversteekplaatsen, kunnen fietsers en voetgangers straks veiliger oversteken. 

Omleidingen

Tussen 22 augustus en 4 november wordt het verkeer vanuit Hilversum met 2 omleidingen richting de A1 geleid. Via de nieuwe Alexiatunnel bij de Oosterengweg en de A27 en via de Naarderweg/Ceintuurbaan en de Amersfoortsstraatweg (Bussum). 

Meer informatie

Heeft u vragen over de herinrichting? Neem dan gerust telefonisch contact op met het Servicepunt van de provincie Noord-Holland via 0800 0200 600 (gratis) of stuur een e-mail naar servicepunt@noord-holland.nl. Kijk voor meer informatie ook op www.noord-holland.nl/N525kruispunt