Vrijwilligersavond Laren

Voorafgaand aan het Nazomerfeest organiseert de gemeente op vrijdagavond 16 september een feestelijke, aangeklede borrel om de Larense vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Deze borrel begint om 17.00 uur tot +/- 19.00 uur. De borrel wordt gehouden in het Brinkhuis. Iedereen in Laren die vrijwilligerswerk doet is van harte uitgenodigd deze avond bij te wonen.

Bedankt vrijwilligers

De gemeente bedankt op deze avond de vrijwilligers uit het dorp en wil haar waardering tonen voor fantastische inzet die zij bieden om van Laren dit mooie dorp te maken waar we trots op kunnen zijn.

Het belooft een leuke en gezellige avond te worden. Na het welkomstwoord van wethouder Flip de Groot kunt u naast een drankje en een hapje (van de BBQ) weer eens gezellig bijpraten. Daarnaast hebben wij nog wat entertainment georganiseerd voor tijdens de borrel.

Aanmelden

Wij hebben gezocht naar een goede locatie die echter zo als elke locatie enige beperkingen kent, dus reageer snel. Dit doet u als volgt: wilt u zich voor 10 september aanmelden via de website van het Brinkhuis.

Wanneer u klikt op de button GAAT kunt u uw gegevens achterlaten en het aantal gasten doorgeven.

Is het voor u niet mogelijk om online te registreren, stuurt u dan een e-mail naar publiciteit@hartvanlaren.nl onder vermelding van vrijwilligersavond met daarin:

  1. Naam:
  2. Naam vereniging/instelling:
  3. Aantal personen:
  4. Dieetwensen en of allergieën:

Vrijwilligers in het zonnetje (met een zonnetje op de achtergrond).