Maatregelen vanwege coronavirus

  • Op dit moment is het alleen mogelijk om online een afspraak in te plannen voor geboorten en overlijden. Voor overige diensten, die niet kunnen worden uitgesteld, kunt u contact opnemen met 14 035. Wij maken dan samen met u een afspraak.
  • Voor zelfstandigen en ondernemers is op deze pagina meer informatie te vinden. Staat uw vraag er niet bij, mail dan naar zelfstandigenloket@hilversum.nl. Dan wordt u het snelste geholpen.
  • Lees verder over onze aangepaste dienstverlening

Lees actuele informatie en maatregelen over het coronavirus.

Praat mee over kunst en cultuur in Laren

De eerste vragenlijst via het inwonerspanel van Laren gaat over kunst en cultuur in Laren.

Onze gemeente heeft van alles te bieden aan kunst en cultuur. Een rijk verenigingsleven, creatieve centra, musea, kunst- en culturele manifestaties, ons cultureel erfgoed, de bibliotheek en kunstwerken. Samen maken ze het ‘Kunstenaarsdorp Laren’.

Via het inwonerspanel willen we weten hoe inwoners de kunst en cultuur beleven en of er suggesties zijn om het aanbod aantrekkelijker en toegankelijker te maken. En, hoe versterken we onze identiteit en verweven we kunst en cultuur sterker in onze samenleving en omgeving? Daarvoor horen we graag de mening van alle inwoners. De uitkomsten gebruiken we als input voor de nieuwe Kunst en Cultuurnota.

Geen lid van het inwonerspanel? Geen probleem! Deze eerste vragenlijst van het inwonerspanel is ook online in te vullen. Doe vooral mee, wij zijn benieuwd naar uw mening! Invullen kan tot 13 april 2020.