Jongeren gezocht voor de jongerenraad!

Een skatebaan, een plek om te chillen, een event of sporttoernooi? Wat vind jij belangrijk? De gemeente wil hier meer van horen. Wel op een serieuze manier, via een jongerenraad. Ben je tussen de 14 en 23 jaar en doe je mee? Praat dan echt mee in het gemeentehuis over onderwerpen in het dorp die voor jou belangrijk zijn! Meld je aan voor 31 januari!

De gemeente Laren en het jongerenwerk zoeken Larense jongeren om mee te doen aan de jongerenraad. We zoeken jongeren die met de gemeente in gesprek willen over hun eigen ideeën voor Laren. Allemaal best serieus, want als jongerenraad kom je 4 keer per jaar samen om onderwerpen uit het dorp te bespreken. Je zit voor minimaal 1 jaar in de jongerenraad.
 
Aan het eind van het jaar vertelt de jongerenraad zijn ideeën aan de ‘echte’ gemeenteraad. Die zal dan bespreken welke ideeën verder uitgewerkt kunnen worden. Dit is dus een mooie kans om eens te zien hoe het in de politiek gaat. En daarnaast krijg jij de mogelijkheid om met de gemeente aan tafel te zitten om te laten weten wat anders moet en hoe het anders kan! Meld je aan door een motivatiebrief (max. 500 woorden) te mailen naar jongerenraadlaren@gmail.com Doe dit voor 31 januari, en laat weten waarom je graag wilt deelnemen aan de jongerenraad Laren.
 
Als je vragen hebt kan je ook appen naar 06 - 11 23 57 69.