Haal zonwinst uit uw bedrijfsdak

Veel bedrijfsdaken zijn geschikt voor zonnepanelen. Daarom nodigt de gemeente uw bedrijf graag uit om mee te doen met de energietransitie via het project Zonwinst.

Dit project biedt u op basis van ‘no cure no pay’ deskundige ondersteuning bij het plaatsen van zonnepanelen op uw bedrijfsdak. De adviseurs van InEnergie werken in opdracht van de deelnemende gemeenten dus onafhankelijkheid is gewaarborgd. Diverse bedrijven doen al mee.

Met zonnepanelen kunt u uw eigen duurzame energie opwekken en uw energierekening structureel verlagen. Een aantrekkelijk financieel rendement is mogelijk, zeker wanneer u gebruikmaakt van de landelijk subsidie SDE++. Bovendien is met de huidige energieprijzen de terugverdientijd een stuk aantrekkelijker geworden.

De adviseurs ondersteunen u vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van het zonnesysteem op uw dak. Er zijn verschillende businesscases ontwikkeld. 

Wilt u meer weten over de haalbaarheid van zonne-energie op uw bedrijfsdak? Plan uw eerste adviesgesprek in via www.zonwinst.nl Een adviseur van InEnergie neemt dan snel contact met u op.

Project Zonwinst is een initiatief van de gemeenten Laren, Blaricum, Hilversum, Huizen en Weesp om de realisatie van grootschalige zonnesystemen op bedrijfsdaken te versnellen. Het project wordt mede gefinancierd door de provincie Noord-Holland.