Maatregelen vanwege coronavirus

  • Op dit moment is het alleen mogelijk om online een afspraak in te plannen voor geboorten en overlijden. Voor overige diensten, die niet kunnen worden uitgesteld, kunt u contact opnemen met 14 035. Wij maken dan samen met u een afspraak.
  • Voor zelfstandigen en ondernemers is op deze pagina meer informatie te vinden. Staat uw vraag er niet bij, mail dan naar zelfstandigenloket@hilversum.nl. Dan wordt u het snelste geholpen.
  • Lees verder over onze aangepaste dienstverlening

Lees actuele informatie en maatregelen over het coronavirus.

Gratis woningscan voor inbraakveilige woning

Het is altijd verstandig om aandacht te besteden aan de veiligheid in en om de eigen woning. Daarom biedt het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid) een gratis woningscan aan. De woningscan helpt om woninginbraak tegen te gaan.

Tijdens het bezoek krijgt de bewoner direct tips wat zelf te doen is om de veiligheid in en om de woning te vergroten. De adviezen worden ook vastgelegd in een rapport dat na afloop beschikbaar komt. Er kunnen maximaal 50 gratis scans worden aangeboden.

Geïnteresseerd in de gratis woningscan? Wees er dan snel bij en neem contact op met veiligheid@belcombinatie.nl Geef daarbij uw naam, adres, plaatsnaam, e-mailadres en telefoonnummer door, zodat het CCV contact met u kan opnemen. Aanmelden kan tot 3 april.