Gratis energiebesparende producten voor Larense woningeigenaren

De gemeente Laren biedt eigenaren van koopwoningen een waardebon aan ter waarde van € 70,-! De voucher is te gebruiken om het huis energiezuiniger te maken.

Dat kan al met kleine aanpassingen, zoals een tochtstrip of een ledlamp. Alle producten staan in de webshop van Duurzaam Bouwloket.Woningeigenaren die al energiebesparende maatregelen hebben laten toepassen of die al producten hebben gekocht voor het huis, kunnen tot € 70,- subsidie terugvragen. 

Waarom deze bon?

Energie besparen is goed voor het klimaat én de portemonnee. Wethouder Stam:

De gemeente helpt woningbezitters op weg met de energievoucher. Gebruik de bon dus om een product aan te schaffen in de webshop. Het is echt heel makkelijk!

 De voucher wordt mogelijk gemaakt door de Regeling Reductie Energiegebruik (RRE) van de Rijksoverheid.

Hoe werkt het?

Via www.duurzaambouwloket.nl/subsidie-rre-laren vindt u meer informatie over de regeling, de voorwaarden en kunt u de vouchercode aanvragen. U heeft 3 opties:

  1. Gratis energiebesparende producten bestellen via een webshop ter waarde van € 70,-.
  2. Geld terugvragen (€ 70,-) voor maatregelen die u al hebt laten toepassen.
  3. Een afspraak met energiecoöperatie Hut van Mie voor een online advies op maat voor uw woonsituatie.

Let op! U kunt 1 keer gebruikmaken van deze regeling en kunt kiezen uit 1 van de bovengenoemde opties.

Meer weten?

Op de website van Duurzaam Bouwloket vindt u meer informatie. Woningbezitters kunnen de voucher inwisselen voor kleine maatregelen, maar ook voor grotere ingrepen, zoals vloer-, dak- of spouwisolatie, een zonneboiler, het vervangen van een kozijn met isolerend glas of een warmtepomp.

Heeft u meer of andere vragen? Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur van het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket van Laren via telefoonnummer 072 - 743 39 56 of via e-mail info@duurzaambouwloket.nl