Eerste stap kleinschalige vervoersvoorziening

Op maandag 4 oktober 2021 zetten we de eerste stap naar een kleinschalige vervoersvoorziening in het dorp! Stichting Dorpsbus Laren nam het voertuig in ontvangst dat is bedoeld om inwoners die minder mobiel zijn te vervoeren in het dorp. Zo houden we voorzieningen bereikbaar en zorgen we ervoor dat bewoners mobiel blijven.

Wethouder Stam overhandigde de sleutels aan de voorzitter van de stichting, Walter van Baars. Op de foto staat ook de secretaris, Martin Lehmann (l) en raadslid Eric Hurink (r). Begin oktober 2021 zijn de organisatorische voorbereidingen in volle gang om het vervoer straks goed van start te laten gaan. Samen met vrijwilligers wordt daar nu hard aan gewerkt.

Ook meehelpen aan dit mooie initiatief?

Dat kan! De stichting zoekt nu vooral mensen die willen helpen om de planning van de ritten te organiseren en lichte administratieve zaken te verrichten. Interesse? Opgeven kan bij eric.hurink@gmail.com De verwachting is dat het voertuig in de loop van november 2021 kan gaan rijden.

Er staat ook nog een prijsvraag uit! Bedenk een mooie naam voor de vervoersvoorziening en stuur deze voor 15 oktober 2021 in naar: projecten@laren.nl 

Wethouder Stam overhandigde de sleutels aan de voorzitter van de stichting, Walter van Baars. Op de foto staat ook de secretaris, Martin Lehmann (l) en raadslid Eric Hurink (r).