Echtpaar Van der Vliet- Van Dijk 65 jaar getrouwd

Als locoburgemeester bracht Frits Westerkamp op vrijdag 18 november een felicitatiebezoek aan echtpaar Van der Vliet- Van Dijk voor hun 65-jarig huwelijksjubileum (op 19 november). Van harte gefeliciteerd!

Meneer (89 jaar) en mevrouw (90 jaar) zijn geboren op het Zuid-Hollandse eiland Rozenburg. Ze hebben elkaar leren kennen bij de Veerheuvel. Dit is de pont van Maassluis naar Rozenburg. De pont bestaat nog steeds. Dat is een speciaal plekje voor het echtpaar.

Meneer heeft altijd gewerkt als bouwkundig ingenieur (onder andere voor het stadion Galgenwaard en het Nedlloyd gebouw in Rotterdam). Via diverse overplaatsingen van het werk van meneer Van der Vliet zijn ze van Rozenburg naar Eindhoven verhuisd, toen van Eindhoven naar Amsterdam. In Amsterdam was er weinig ruimte voor de kinderen om te spelen en daarom zijn ze op zoek gegaan naar iets meer landelijk wonen. Het werd Eemnes. En toen kwam er een mooi huis te koop in Laren. De keuze was snel gemaakt. Ze wonen sindsdien met plezier in Laren.

Het echtpaar heeft 2 kinderen en 1 kleindochter. Zowel meneer als mevrouw heeft jarenlang gekegeld. De dameskegelclub is lang geleden opgeheven, maar de heren kegelclub bestaat nog steeds. Meneer is tot 2018 lid geweest en er is nog steeds fijn contact met de leden van de kegelclub.

Echtpaar Van der Vliet samen met locoburgemeester Frits Westerkamp.