Echtpaar Van Wessel-Struik 60 jaar getrouwd

Maandag 14 juni bracht burgemeester Nanning Mol echtpaar Van Wessel-Struik een felicitatiebezoek voor hun 60-jarig huwelijksjubileum. Van harte gefeliciteerd!

De heer en mevrouw Van Wessel-Struik hebben elkaar ontmoet tijdens een autoshow in de RAI in Amsterdam. Inmiddels hebben ze 2 zonen, 2 kleinzoons en een achterkleindochter van bijna 2 jaar oud. Ze gaan er graag met de caravan op uit en ondernemen vaak busreisjes. In coronatijd hebben zij iedere middag een stukje gewandeld.

De heer Van Wessel was in militaire dienst bij het landmachtonderdeel Huzaren van Boreel (elitekorps). Daarna is hij bij de groenvoorziening van de gemeente Hilversum gaan werken, waar hij zich heeft opgewerkt van leerling tuinman via tuinontwerper tot technisch ambtenaar. Op zijn 57e is hij vervroegd met pensioen gegaan (VUT). Naast zijn werkzaamheden voor de groenvoorziening, is hij praktisch bevelvoerder geweest bij de brandweer Hilversum. Mevrouw Van Wessel-Struik is huisvrouw geweest. Daarnaast was zij altijd als vrijwilliger actief voor de padvinderij en het Rode Kruis. 

het echtpaar en de burgemeester in de tuin van het echtpaar onder een parasol, mevrouw heeft een bos bloemen vast