Denk mee over verkeer in Laren: vul nu de online vragenlijst in

Hoeveel ruimte krijgt de auto in het centrum van Laren? Hoe kunnen we fietsen aantrekkelijker maken? Wat voor parkeerbeleid gaan we voeren? Welke kansen liggen er voor deelvervoer? De ‘Verkeersvisie 2035’ geeft antwoord op deze en andere vragen over verkeer in en om Laren.

Laren ontwikkelt deze ‘Verkeersvisie 2035’ het komende half jaar in een aantal stappen. Als bewoner kunt u bij meerdere stappen meedenken. De eerste mogelijkheid is het invullen van een vragenlijst (zie onder). Ook bij latere stappen is meedenken mogelijk. 

Eerste meedenkmoment: vragenlijst verkeersvisie 

Wat vindt u belangrijk als het gaat om de toekomst van verkeer in Laren? En hoe zien het dorpscentrum, de woonwijken en het buitengebied van Laren er in het ideale geval uit in 2035? Laat het weten via de vragenlijst! 

Ga hiervoor naar toekomstbelgemeenten.nl of scan de QR-code met uw smartphone. Invullen is mogelijk tot en met zondag 1 oktober. 

QR-code vragenlijst verkeersvisie

Vult u de vragenlijst liever op papier in? Neem dan uiterlijk vrijdag 22 september telefonisch contact met ons op. Bel 14 035 en geef uw naam en adres door. Dan ontvangt u een papieren versie met antwoordenvelop. 

Komend najaar: meepraten over mogelijk toekomstscenario’s

De resultaten van de vragenlijst geven een beeld van wat bewoners en ondernemers belangrijk vinden. Op basis hiervan werken we een aantal mogelijke toekomstscenario’s uit. Daarna gaan we graag met inwoners, ondernemers en organisaties in gesprek over deze toekomstscenario’s. Dat kan op verschillende momenten en locaties. Daarbij is er ook aandacht voor de omgevingsvisie.

Meer informatie

Lees verder over de verkeersvisie en de omgevingsvisie op toekomstbelgemeenten.nl  
mensen met virtual reality bril op