De vrijwilligersavond gaat dit jaar door!

De gemeente Laren is erg blij met de inzet van vrijwilligers voor de Larense gemeenschap. Zeker tijdens deze afgelopen periode zijn zij onmisbaar in de samenleving en in onze gemeente. Om deze waardering te tonen, organiseert de gemeente in samenwerking met Versa Welzijn de vrijwilligersavond.

Vrijwilligersavond in etappes 

De avond zal er iets anders uitzien en wordt in etappes georganiseerd. De doelgroepen zijn opgedeeld in de volgende groepen: jeugd, ouders en oudere generatie. Voor iedere doelgroep wordt er een leuke activiteit georganiseerd. De eerste activiteit staat gepland op vrijdag 8 oktober voor de jeugd. De verschillende doelgroepen krijgen bericht van Versa Welzijn hoe ze zich kunnen aanmelden.

Wethouder Den Dunnen

Juist in deze tijd hebben we onze vrijwilligers heel hard nodig. Jong en oud. De beschikbaarheid wordt enorm gewaardeerd. Daarom organiseren we per doelgroep een aparte activiteit zo kan de vrijwilligersavond toch doorgang krijgen met kleinere groepen.

Vorig jaar

Vorig jaar kon de vrijwilligersavond niet doorgaan door de coronamaatregelen. Toen stelde de gemeente een tegeltje beschikbaar aan vrijwilligers met de boodschap ‘Vrijwilligers zijn onbetaalbaar’. Met dat tegeltje bedankte de gemeente haar vrijwilligers voor hun inzet. 

Meer informatie over de vrijwilligersavond?

Neem contact op met Versa Welzijn via:
Claudia Bleijerveld: E.cbleijerveld@versawelzijn.nl  T. 06 - 828 480 05 
Afke Nijhof: E.anijhof@versawelzijn.nl T. 06 - 573 705 20