De heer Majoor ontvangt Koninklijke Onderscheiding

De heer Majoor (1963) is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Nanning Mol overhandigde de Koninklijke Onderscheiding tijdens de opening van het nieuwe clubhuis van SV Laren’99. Hij ontving deze onderscheiding o.a. vanwege zijn tomeloze en vrijwillige inzet (40 jaar vrijwilliger) voor SV Laren’99.

Vrijwilliger

De heer Majoor is zijn leven lang vrijwilliger. Hij haalt zijn energie uit het organiseren en begeleiden van activiteiten met een maatschappelijk karakter. Deze activiteiten vinden voornamelijk plaats bij SV Laren ’99 en bij de Gooische Wandelvereniging.

Na 5 jaar lang de kar te hebben getrokken voor de verbouwing van het clubhuis van SV Laren '99, zijn de werkzaamheden nu klaar. Met als resultaat een mooi clubhuis dat feestelijk werd geopend op zaterdag 4 september 2021.

Lightspeed fire detection

Als directeur van Séclusive BV heeft de heer Majoor in 2008 in samenwerking met de Larense brandweer het 'lightspeed fire detection system' ontwikkeld. Hij heeft dit systeem toentertijd ontwikkeld naar aanleiding van een actieve pyromaan in Laren. Het systeem is speciaal ontworpen om branden die onderaan worden aangestoken vroegtijdig te detecteren. Dankzij dit systeem zijn meerdere aangestoken rieten daken behouden gebleven.

De heer Majoor levert een belangrijke bijdrage aan de Larense samenleving en zet zich met veel doorzettingsvermogen belangeloos in. Daarom is een onderscheiding tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau zeer verdiend. 

De heer Majoor ontvangt Koninklijke Onderscheiding van burgemeester Nanning Mol.