Dagje Hart voor Laren weer gestart

Vanaf 31 augustus 2021 organiseert Versa Welzijn weer ‘Dagje Hart voor Laren’ in het Brinkhuis. Versa organiseert elke dinsdag activiteiten voor mensen die graag anderen willen ontmoeten.

Het is een plek van activering, ontmoeting en samenzijn. Bezoekers kunnen zelf met een activiteit aan de slag of kunnen kiezen om met iemand anders iets te ondernemen. Denk aan een spel spelen, schilderen of mozaïeken, hulp krijgen bij het werken op de computer, samen inkopen doen, samen lunchen. Er is altijd professionele begeleiding aanwezig. Meer informatie vind u op de website van Versa Welzijn.

Burgemeester Mol ging langs op 31 augustus 2021:

Samen dingen doen is leuker dan alleen. Sommige mensen kunnen daar wat hulp bij gebruiken. Met Dagje Hart van Laren doen we dat! Kom dus vooral eens langs op dinsdag!

Het Brinkhuis is een plek waar verschillende generaties samenkomen, een mooie locatie voor activiteiten en ontmoetingen. Versa Welzijn doet nog veel meer en is altijd op zoek naar vrijwilligers. Handje helpen of meer weten? https://www.versawelzijn.nl/
 

Nanning Mol bezoekt Hart van Laren

Nanning Mol snijdt de taart aan bij Hart voor Laren.