Centrum Laren weer sfeervol verlicht

Het Larense centrum is weer feestelijk verlicht voor de wintermaanden. Vrijdag 4 november werd de verlichting officieel ontstoken door wethouder Flip de Groot, samen met een vertegenwoordiging van Ondernemersvereniging Bijzonder Laren. De duurzame verlichting brandt op veel plekken in en rondom het centrum.

De dagen worden korter en de feestdagen komen eraan. Om voor meer sfeer in het centrum te zorgen, hangt Bijzonder Laren samen met winkeliers ieder jaar rond de wintermaanden verlichting op in en rondom winkelstraten. Naast het aantrekkelijker maken van het centrum, zorgt de verlichting ook voor een veiligheidsgevoel.

Duurzame verlichting

De kerstverlichting is volledig LED en zeer zuinig. Het energieverbruik is hierdoor beperkt. De verlichting wordt wel midden op de dag uitgeschakeld.  

Sfeervol dorp

Wethouder Flip de Groot:

Dankzij Bijzonder Laren en onze winkeliers is het centrum weer prachtig verlicht. Ik ben blij dat Bijzonder Laren gehoor heeft gegeven aan de wens van veel inwoners om met timers de brandtijd van de verlichting te beperken. In de donkerste dagen van het jaar is er ook veel behoefte aan sfeer. Dat hebben we misschien nu nog wel meer nodig dan anders. Geniet vooral van ons mooie dorp de komende maanden.

Kerstverlichting Laren