Brinkhuis verwelkomt Sociaal Wijkteam

Op 1 april werd het Sociaal Wijkteam Laren welkom geheten in het Brinkhuis. Het sociaal wijkteam vestigt zich de komende drie maanden, bij wijze van proef, in het Brinkhuis en hoopt hiermee beter bereikbaar te zijn voor buurtbewoners die zich zorgen maken over zichzelf of iemand anders.

Het Brinkhuis (Hart van Laren), de Bibliotheek en Versa Welzijn zijn samen met de gemeente Laren al enige tijd aan het verkennen hoe het Brinkhuis een sterkere maatschappelijke spilfunctie kan vervullen in ons prachtige dorp. Er zijn nog meer mooie ideeën die het verdienen om nader uitgewerkt te worden, maar met het verplaatsen van het sociaal wijkteam kunnen we vast van start.   

De komende 3 maanden is het Sociaal Wijkteam Laren iedere donderdag van 13.00 tot 14.00 uur (m.u.v. feestdagen en meivakantie) te vinden in het Brinkhuis. Heeft u zelf een vraag over wonen, welzijn of mantelzorg of maakt u zich zorgen om iemand, kom dan gerust aan (wel even aanbellen) in het Brinkhuis, bel (035 - 303 46 27) of mail ons (sociaalwijkteam@laren.nl). Er wordt daarna zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.