Belastingaanslagen via gemeente Huizen

Eind februari ontvangt u uw aanslag voor de lokale belastingen. De gemeente Laren heeft per 1 januari jl. alle werkzaamheden rondom de gemeentelijke belastingtaken overgedragen aan Huizen. De gemeente Blaricum deed dit ook. Op uw belastingaanslag staat daarom een andere afzender dan u gewend bent, namelijk: ‘Gemeentelijke Belastingen Huizen, Blaricum en Laren.’

logo-gemeentelijke-belastingen

De gemeente Huizen verstuurt de belastingaanslagen namens Laren en Blaricum en verzorgt de verdere administratieve afhandeling. Ook het behandelen van vragen en bezwaarschriften wordt door gemeente Huizen gedaan. De afwikkeling van belastingaanslagen en invorderingen van voor 2023 blijft bij de BEL Combinatie.

De 3 gemeenten blijven zelf het belastingbeleid en de eigen tarieven bepalen. Deze worden jaarlijks door de eigen gemeenteraden vastgesteld. 

Heeft u vragen over uw aanslag? 

Neemt u dan contact op met gemeente Huizen.

  • Waardering Onroerende Zaken (WOZ) T: (035) 528 14 01 E: woz@belastingenhbl.nl
  • Gemeentelijke belastingen T: (035) 528 14 03 E: info@belastingenhbl.nl
  • Invordering belastingen, kwijtschelding en het betalen van de aanslag T: (035) 528 14 04 E: info@belastingenhbl.nl

Aanslag betalen

Op het aanslagbiljet staat welke bedragen u moet betalen en wanneer het geld betaald moet zijn. Betaling kan via automatische incasso of door het bedrag over te maken. De rekening waarop u uw betaling doet, staat op naam van de gemeente Huizen.  

Meer informatie 

Kijk voor meer informatie op www.belastingenhbl.nl