Archief nieuwsberichten 2016

Hier vindt u nieuwsberichten die door gemeente Laren in 2016 zijn gepubliceerd.

 • Asbest in Montessorischool Laren

  De gemeente Laren en het bestuur van de Larense Montessorischool (LMS) leiden uit een onderzoeksdossier van het Openbaar Ministerie (OM) af dat asbestdeeltjes die in december 2013 bij een inventarisatieonderzoek werden aangetroffen op de zolder van de school, daar waarschijnlijk zijn achtergebleven bij werkzaamheden die in het jaar 2000 zijn uitgevoerd. Deze constatering maakt de periode waarin leerkrachten en kinderen op de school mogelijk in aanraking zijn gekomen met het asbest langer dan voorheen gedacht en daarom vinden beide partijen het belangrijk om deze informatie te delen met mogelijk betrokkenen.

 • Verkiezingsuitslagen referendum associatieovereenkomst Oekraïne

  Stemmenaantallen alle stemdistricten gemeente Laren

 • Erepenning voor mevrouw K. Lammers

  Zaterdag 28 mei 2016 reikte burgemeester Elbert Roest de erepenning van de gemeente Laren uit aan mevrouw Kim Lammers. Zij kreeg de erepenning voor haar bijzondere verdiensten voor de hockey - en gehandicaptensport. De penning werd uitgereikt ter gelegenheid van de afscheidswedstrijd van mevrouw Lammers, waarmee zij haar topsportcarrière definitief afsluit.

 • Omwisselen trekkercertificaat voor 1 juli 2016

  Bent u in het bezit van een trekkercertificaat én heeft u geen rijbewijs voor de auto? Zorg er dan voor dat u vóór 1 juli 2016 uw trekkercertificaat laat omwisselen voor een rijbewijs.

 • Erepenning voor buurt- en speeltuinvereniging ‘Ons Genoegen’

  Burgemeester Elbert Roest reikte zaterdag 25 juni 2016 de gemeentelijke erepenning uit aan buurt- en speeltuinvereniging ‘Ons Genoegen’*. Dit gebeurde tijdens de officiële ingebruikname van het nieuwe klimfort.