Oorlogsverhalen op Dorpsradio Laren

Op 2 t/m 4 mei zal Wim Jordaan tussen 14.00 uur en 15.00 uur interviews houden en u meenemen naar de oorlogsjaren uit het verleden en de actualiteit bespreken.

Wim zal onder ander spreken met:
•    Op 2 mei: Marc Vos, voorzitter burgerinitiatief Laren-Oekraïne, Richard Flipse, veteraan en mede initiator van het basisschool project en Chris Bogaers, voorzitter van het 4-5 mei comité.
•    Op 3 mei: Aaldrik Hermans, historicus uit Laren, auteur van diverse boeken. Hij vertelt over zijn onderzoek naar Larense onderduikers. Dit doet hij samen met Steven Weinberg met wie hij het boek Badkuip aan de Drift heeft geschreven.
•    Op 4 mei vertellen John Timmerman en Elize van der Werff over hun motivatie en wetenswaardigheden over het Herinneringsbomen project. Hierbij hebben de Larense oorlogsslachtoffers, de kinderen en directieleden van de Bergstichting en de onderduikers van Villa de Hoeve een naam en gezicht gekregen.

Dorpsradio is te beluisteren:
1. Via de app op uw mobiele telefoon. Ga naar de appstore en zoek met de term ‘ Dorpsradio Laren’
2. Zoek via uw internetradio naar dorpsradio.nl
3.  Heeft u een Sonos-apparaat? Voeg via de instellingen ‘Juke’ toe en zoek vervolgens ‘dorpsradio Laren’ (regionale omroepen).
4.Via uw webbrowser www.dorpsradio.nl

De interviews zijn later nog terug te luisteren via Spotify met de zoekterm ‘Dorpsradio Laren’.