Wethouder Laren reikt award uit aan leerlinge uit Syrië

Via Facetime!

De Syrische Naya Aljoudi is door haar school Laar & Berg geëerd met de Most Valuable Student Award. Een aula vol medeleerlingen keek woensdagochtend 19 juli toe hoe de Larense wethouder Leen van der Pols de award aan Naya uitreikte via… Facetime!

Een voorbeeld

Volgens Eva Goossens, afdelingsmanager van jaar 3/4 op het Laar & Berg verdient Naya de award voor haar bijdrage aan de (school-)gemeenschap. Goossens: “Om iedereen, en vooral haarzelf, te laten realiseren dat Naya niet alleen voor de school, maar voor Laren, Nederland én de wereld een prachtmens is. En een voorbeeld voor anderen.”

Verhuizen

Op het moment van de uitreiking kon Naya hier zelf helaas niet bij aanwezig zijn. Ze heeft onlangs asiel gekregen en was woensdagochtend aan het verhuizen. Naya, zichtbaar onder de indruk, vond het heel bijzonder dat de wethouder haar via Facetime de award uitreikte.

De Syrische Naya Aljoudi is door haar school Laar & Berg ge�erd met de Most Valuable Student Award. Een aula vol medeleerlingen keek woensdagochtend 19 juli toe hoe de Larense wethouder Leen van der Pols de award aan Naya uitreikte via� Facetime!